Vasaros griliaus malonumai ir augantis svoris: kaip išlaikyti lieknas kūno linijas?

Vasaros griliaus malonumai ir augantis svoris: kaip išlaikyti lieknas kūno linijas?

  Šiltasis metų laikas neatsiejamas nuo grilinimo sezono, kuris dažniausiai džiugina tik skonio receptorius, kadangi nuo didelių kiekių riebios mėsos žmonėms auga riebaliukas. Keičiantis kūno linijoms tenka atsisakyti griliaus malonumų, o tai tikrai liūdina, kadangi valgyti visi mėgstame skaniai ir sočiai. Tandyras…

Baravykų pintinės priverčia prisiminti senus ir ieškoti naujų receptų

Baravykų pintinės priverčia prisiminti senus ir ieškoti naujų receptų

  Daugiausia vertingųjų savybių baravykai išlaiko džiovinami ir šaldomi. Džiovintuose…

Atsargų ruošimas žiemai: greita, sveika, skanu

Atsargų ruošimas žiemai: greita, sveika, skanu

  Maistą žiemai ruošiantys lietuviai vis dažniau išbando naujus konservavimo…

5 būdai, kaip virtuvėje sugadiname gerą žuvį

5 būdai, kaip virtuvėje sugadiname gerą žuvį

    Nežinant kelių esminių taisyklių, virtuvėje nesunku sugadinti bet…

Mitybos ekspertė: lietuviai mėgsta žuvį. Tik to dar nežino

Mitybos ekspertė: lietuviai mėgsta žuvį. Tik to dar nežino

    „Valgykite daugiau žuvies!“– visos kaip viena tvirtina įvairios…

Geriausias žuvienės virėjas ir vėl iš „savų“

Geriausias žuvienės virėjas ir vėl iš „savų“

  Šeštadienį, Šilutėje vyko tradicinis tarptautinis žuvienės virimo čempionatas. Šiemet…

Fotoreportažas iš „Grybų fiesta 2016” Švėkšnoje

Fotoreportažas iš „Grybų fiesta 2016” Švėkšnoje

    Nors šiuo metu miškai tikrai nelepina grybais, tačiau…

Žuvienė – publikos numylėtinė

Žuvienė – publikos numylėtinė

    Valstybinio turizmo departamento kartu su Europos Komisija organizuojamuose…

Foreportažas iš grybavimo šventės „Grybavimo fiesta 2015”

Foreportažas iš grybavimo šventės „Grybavimo fiesta 2015”

    Šeštadienį Papjaunio kaime (Švėkšnos seniūnija), Danutės ir Sigo…

Ar viską žinote apie mėsą, kurią valgote?

Ar viską žinote apie mėsą, kurią valgote?

    Prekybininkų duomenimis, labiausiai Lietuvoje augančia preke jau kelerius…

Virtuvės šefės patarimai padės išlaikyti mėsą ilgiau šviežią

Virtuvės šefės patarimai padės išlaikyti mėsą ilgiau šviežią

    Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, vienam žmogui Lietuvoje…

Išsvajotas derlius: kokias sėklas rinktis?

Išsvajotas derlius: kokias sėklas rinktis?

  Kiekvienam daržininkui be išimties svarbus rezultatas, kurio sėkmė dažnai…

Lietiniai – maistas karjeristams ir lieknėjantiems

Lietiniai – maistas karjeristams ir lieknėjantiems

    Per dieną pagaminti tris skirtingus patiekalus – tikras…

Švėkšniškiai vėl kvietė pabendrauti ir pagrybauti

Švėkšniškiai vėl kvietė pabendrauti ir pagrybauti

    Abejoju ar išdrįsite pateigti, kad grybavimas – viena…

Žuvienės virimo čempionatas virsta savireklamų čempionatu

Žuvienės virimo čempionatas virsta savireklamų čempionatu (6)

    Šilutės mažųjų laivų uoste šeštadienį, rugsėjo 6 d.…

Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialas – konkurso „Mano krašto gardėsis“ nugalėtojas

Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos Kintų filialas – konkurso „Mano krašto gardėsis“ nugalėtojas

    Gyvoji krašto enciklopedija „Graži tu mano“ kvietė atskleisti…

Pagrybauti, pabendrauti ir grybienės paragauti

Pagrybauti, pabendrauti ir grybienės paragauti

  Neslėpsiu, grybavimas yra viena iš priklausomybės formų ir juo…

Nomedos riešutų duona – ne tik gurmanams

Nomedos riešutų duona – ne tik gurmanams

    Chrestomatinę rašytojo Sauliaus Šaltenio apysaką „Riešutų duona“ ir…

Stiklainyje slypinti liga – botulizmas

Stiklainyje slypinti liga – botulizmas

  Šaltuoju metų laiku pradedame vartoti konservuotus maisto produktus, todėl…

Žuvienės virimo čempionatas Šilutėje vyks rugsėjo 8 dieną

Žuvienės virimo čempionatas Šilutėje vyks rugsėjo 8 dieną

  Pamarys – kraštas, kur vanduo ir žmonės kuria gyvenimą.…

15-os pasieniečių žūklės varžybos

15-os pasieniečių žūklės varžybos

  Pagėgių rinktinėje surengtose tradicinėse VSAT pareigūnų ir darbuotojų sportinės…

Ožio dieną – žąsų turgus Stoniškiuose

Ožio dieną – žąsų turgus Stoniškiuose (1)

  Lapkričio 12 dieną, Ožio dieną, stoniškiečių ūkininkų Romualdo ir…

Šilutiškiai grybavimo čempionate Marcinkonyse ir Grybų šventėje Varėnoje

Šilutiškiai grybavimo čempionate Marcinkonyse ir Grybų šventėje Varėnoje (1)

  Rugsėjo 24 d. Varėnoje šurmuliavo Grybų šventė. Varėnos rajono…

Šilutės baldų valgykla vasaros karščius pasitiks su pieno kokteiliais ir ledais

Šilutės baldų valgykla vasaros karščius pasitiks su pieno kokteiliais ir ledais

  Jau 11 metų maitinimo paslaugas teikiantys Virginija ir Vincas…

„Šilutės baldai“ valgykloje – naujų patiekalų įvairovė

„Šilutės baldai“ valgykloje – naujų patiekalų įvairovė (1)

  „Šilutės baldai“ valgykloje jau 10 metų maitinimo paslaugas teikia…

LA VERA PIZZA ITALIANA

LA VERA PIZZA ITALIANA (3)

  ŠILUTĖS Baldų valgykla Tel. 52185, mob. 867081780 Užsisakykite prieš…

Ispanų virtuvė

Ispanų virtuvė

Nusibodo ilgi vakarai bei vis tie patys bulvių ir mėsos…

Islandijos virtuvė

Islandijos virtuvė (1)

LAMBATJOTSUPA – avienos sriuba – tokia maistinga ir sušildanti avienos…

Libijos virtuvė

Libijos virtuvė

ŠURBAT LAHAM CHARUF – libiška ėrienos sriuba – Ėriena –…

Urugvajaus virtuvė

Urugvajaus virtuvė

POLLO QUISO CON VEGETALE – vištienos ir daržovių troškinys –…

Egipto virtuvė

Egipto virtuvė

FOUL MEDELES – pupelių troškinys – tai vegetariškas patiekalas, populiarus…

Izraelio virtuvė

Izraelio virtuvė

Žuvį su drebučiais gamina ir lietuvės šeimininkės, bet tikri to…

Meksikos virtuvė

Meksikos virtuvė

HUEVOS RANCHEROS – kaimiška kiaušinienė – įprastiniai pusryčiai Meksikoje –…

Albanijos virtuvė

Albanijos virtuvė

KABUNI – ryžiai su razinomis ir cinamonu – šis salstelėjęs…

Švedijos virtuvė

Švedijos virtuvė

KOTTBULLAR – mėsos kukuliai – labai populiarus patiekalas visoje Švedijoje…

Medea klinika
Adida papildai sportui
Medea klinika

Naujienų paieška pagal datą
2018 m. gruodžio mėn.
Pr A T K Pn Š S
« Lap    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31