Šrifto dydis:
2010-03-18

LA VERA PIZZA ITALIANA(3)



Rubrikose: Gurmano kampelis  Žymos:

Šilutės baldų valgyklos picos

 

ŠILUTĖS Baldų valgykla

Tel. 52185, mob. 867081780

Užsisakykite prieš puse valandos

 

LA VERA PIZZA ITALIANA

 

TIKRA ITALIŠKA PICA

 

IŠSIRINKITE PATINKANČIĄ PICOS RŪŠĮ KAINA
1. Birra(pica prie alaus) (Itališkas paplotėlis su sūriu ir prieskoniais) 1,20 Eur
2. Tutta Bianca (Grietinė, sūris, kumpis, svogūnai, prieskoniai) 1,54 Eur
3. Al“Capone (švieži pomidorai, svogūnai, sūris) 1,45 Eur
4. Frutti (Vaisinė) (Grietinė, sūris,  kumpis,ananasai) 1,60 Eur
5. Cosa Nostra (Pom. Padažas, sūris, prieskoniai) 1,27 Eur
6. Palermo (pom. Padažas, sūris, grybai, kumpis) 1,65 Eur
7. Quatro Stanioni (Pom. padažas, sūris, daržovės, grybai, kumpis, dešrelės) 1,90 Eur
8. Capricciosa (Pom. Padažas, sūris, faršas, kumpis, alyvuogės, grybai) 1,90 Eur
9.Vegetariana (Pom. Padažas, sūris, pupelės, paprika, svogūnai, alyvuogės, grybai, kukurūzai) 1,65 Eur
10. Calzone (Perlenkta) (Pom. Padažas, sūris, dešrelės, kumpis, grybai) 1,80 Eur
11. Tonno(Pom. Padažas, sūris, tunas, prieskoniai) 1,74 Eur
12. Alle Melanzena (Pom. Padažas, sūris, baklažanai, alyvuogių aliejus) 1,65 Eur
13. Salsiccia(Pom. Padažas, sūris, faršas) 1,65 Eur
14. Salsiccia ecipolla (Pom. Padažas, sūris, faršas, svogūnai, grybai) 1,74 Eur
15. Diavola (Aštri) (Pom. padažas, sūris, kumpis, dešra, prieskoniai) 1,80 Eur
16. Frutti di mare (Jūros gėrybės, prieskoniai, sūris, padažas) 1,90 Eur
17. Livornese(Pom. Padažas, sūris, dešra, svogūnai) 1,60 Eur
18. Wustel (Pom. Padažas, sūris, dešrelės, svogūnai) 1,45 Eur
19. Insalata di verdura (Pom. Padažas, sūris, paprika) 1,42 Eur
POMIDORŲ PADAŽAS (35 g.) 0,15 Eur
PICOS INDELIS (išsinešimui) 0,30 Eur
Picos skersmuo 26cm.
Myliu Silute

Skaitytojų komentarai

  1. to loreta

    jojo baldu valgykla sius i cikaga :DDD tai reikejo ir pavarde dasirasyt dabar niekas nezino katra cia loreta isvazevo i CIKAGA 😀

  2. LORETA

    Kodel nerasote komentaru ?

  3. loreta

    is paziuros labai skani pica gaila kad negalime paragauti gyvendami chicagoje tikimes kad ateity jusu picos pasieks ir JAV linkejimai seimininkams nuo LORETOS,ZIGMO ir BRONIUKO


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

„Šilutės žinios” redakcija už komentarų turinį neatsako bei pasilieka teisę pašalinti netinkamus, pažeidžiančius įstatymus skaitytojų komentarus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Informuokite „Šilutės žinios” redakciją apie netinkamus komentarus.

Baravykų pintinės priverčia prisiminti senus ir ieškoti naujų receptų Baravykų pintinės priverčia prisiminti senus ir ieškoti naujų receptų 

  Daugiausia vertingųjų savybių baravykai išlaiko džiovinami ir šaldomi. Džiovintuose baravykuose baltymų – daugiau negu jautienoje. Išbandykite itališkus receptus » Daugiau

Atsargų ruošimas žiemai: greita, sveika, skanu Atsargų ruošimas žiemai: greita, sveika, skanu 

  Maistą žiemai ruošiantys lietuviai vis dažniau išbando naujus konservavimo būdus, o pastaraisiais metais ypač didelio dėmesio sulaukia vaisių » Daugiau

5 būdai, kaip virtuvėje sugadiname gerą žuvį 5 būdai, kaip virtuvėje sugadiname gerą žuvį 

    Nežinant kelių esminių taisyklių, virtuvėje nesunku sugadinti bet kokį patiekalą, ką jau kalbėti apie tokį paruošimui jautrų » Daugiau

Mitybos ekspertė: lietuviai mėgsta žuvį. Tik to dar nežino Mitybos ekspertė: lietuviai mėgsta žuvį. Tik to dar nežino 

    „Valgykite daugiau žuvies!“– visos kaip viena tvirtina įvairios sveikatos organizacijos. Visgi šioms rekomendacijoms kol kas paklūsta retas » Daugiau

Geriausias žuvienės virėjas ir vėl iš „savų“ Geriausias žuvienės virėjas ir vėl iš „savų“ 

  Šeštadienį, Šilutėje vyko tradicinis tarptautinis žuvienės virimo čempionatas. Šiemet renginys pritraukė kaip niekad daug dalyvių – dėl čempiono » Daugiau

Fotoreportažas iš „Grybų fiesta 2016” Švėkšnoje Fotoreportažas iš „Grybų fiesta 2016” Švėkšnoje 

    Nors šiuo metu miškai tikrai nelepina grybais, tačiau švėkšniškiai, puoselėdami tradiciją vėl visus norinčius kvietė į grybavimo » Daugiau

Žuvienė – publikos numylėtinė Žuvienė – publikos numylėtinė 

    Valstybinio turizmo departamento kartu su Europos Komisija organizuojamuose geriausių Lietuvos gastronominių projektų rinkimuose lapkričio 19 d. triumfavo » Daugiau

Foreportažas iš grybavimo šventės „Grybavimo fiesta 2015” Foreportažas iš grybavimo šventės „Grybavimo fiesta 2015” 

    Šeštadienį Papjaunio kaime (Švėkšnos seniūnija), Danutės ir Sigo Štulcų sodyboje „Gilė“ vyko Švėkšnos neįgaliųjų draugijos skyriaus organizuojama » Daugiau

Ar viską žinote apie mėsą, kurią valgote? Ar viską žinote apie mėsą, kurią valgote? 

    Prekybininkų duomenimis, labiausiai Lietuvoje augančia preke jau kelerius metus iš eilės tampa mėsa, ypač vištiena – pastarosios » Daugiau

Virtuvės šefės patarimai padės išlaikyti mėsą ilgiau šviežią Virtuvės šefės patarimai padės išlaikyti mėsą ilgiau šviežią 

    Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, vienam žmogui Lietuvoje tenka 78,2 kg mėsos per metus – šis skaičius » Daugiau

Medea klinika
Adida papildai sportui
Medea klinika

Naujienų paieška pagal datą
2018 m. birželio mėn.
Pr A T K Pn Š S
« Geg    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930