Šrifto dydis:
2019-02-06

Geriausia kepsninė: patarimai, kurie pagreitins paieškas



Rubrikose: Gurmano kampelis » Patarimai

kepsnine

 

Daugelis lietuvių atranda grilinimo malonumus net ir žiemos metu. Ir atradę… daugiau nepaleidžia, kadangi kepti skaniausius patiekalus lauke galima ne tik vasaromis, tačiau ir vėsiomis dienomis. O su kokybiška kepsnine tai daryti galima ir miške, ir savo kieme. Keramikinės kepsninės kaina dažniausiai stebina savo mažumu, tad žmonės džiaugiasi, išbando ir gailisi, kad neįsigijo anksčiau.

https://www.kepsnines.lt/ siūlo labai platų kepsninių pasirinkimą kiekvienam pagal jo poreikius. Atskleisime kelis pagrindinius niuansus, kuriuos būtina įvertinti ieškant kokybės.

MEDŽIAGA. Geriausias pasirinkimas yra keramikinis grilius, kuris ne tik labai stilingas ir atsparus, tačiau ir puikiai tinkamas grilinimui. Jis padeda išlaikyti puikų mėsos bei daržovių kvapus, užtikrinti, kad pagamintas patiekalas bus skanus kaip niekada.

VENTILIACINĖS ANGOS. Geriausia susirasti tokias kepsnines, kurios turi ne vieną ventiliacijos angą. Tuomet galima kur kas paprasčiau reguliuoti kaitrą.

KOMPLEKTACIJOS GALIMYBĖS. Jeigu kepsninė reikalinga savam sodui – tokiu atveju jos kartą pastatomos ir dažniausiai nejudinamos. Tačiau jeigu Jums aktualus kepsninė mobilumas – tokiu atveju būtinai susipažinkite su komplektacija, kuri labai palengvina transportavimą. Pavyzdžiui, ar kepsninė turi dangtį, taip pat, ar ji turi specialią dėžę, o gal greta jos yra staliukas ant kurio galima laikytis daiktus. Rinkitės tai, kas Jums suteikia patogumą.

REGULIUOJAMAS GROTELIŲ AUKŠTIS. Siūlome nepamiršti, kad reguliuojamas aukštis taip pat gali pagerinti kepimo kokybę. Juk mėsai reikia daugiau kaitros, kai tuo tarpu daržovėms ne tiek ir daug. Reguliuojamas aukštis kepsninei suteikia daugiau funkcionalumo.

DANGČIO GALIMYBĖS. Profesionalai visada siūlo rinktis tokias kepsnines, kurios turi dangtį. Tokiu atveju galite jaustis ramus, kad baigus kepti nereikės ieškoti vandens ugniai užgesinti. Su tuo pačiu dangčiu, tiesa, galima ne tik gesinti ugnį, tačiau taip pat pagerinti kepimo procesą, užtikrinti, kad maistas įgaus malonų aromatą.

KAINOS VARIACIJOS. Galiausiai, tinkamos kepsninės paieškos dažniausiai neapsieina be kainos įvertinimų. Svarbiausia atsiminti, kad tai yra ilgalaikė investicija, tad visada verta mokėti daugiau, kad galiausia poreikiai pilnai būtų patenkinti.

Kartą apgalvojus, įvertinus, atradus – likusį gyvenimą galėsite džiaugtis skaniausiais patiekalais, kuriuos pasigaminsite pati.

Myliu Silute

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

„Šilutės žinios” redakcija už komentarų turinį neatsako bei pasilieka teisę pašalinti netinkamus, pažeidžiančius įstatymus skaitytojų komentarus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Informuokite „Šilutės žinios” redakciją apie netinkamus komentarus.

Geriausia kepsninė: patarimai, kurie pagreitins paieškas Geriausia kepsninė: patarimai, kurie pagreitins paieškas 

  Daugelis lietuvių atranda grilinimo malonumus net ir žiemos metu. Ir atradę… daugiau nepaleidžia, kadangi kepti skaniausius patiekalus lauke » Daugiau

Vasaros griliaus malonumai ir augantis svoris: kaip išlaikyti lieknas kūno linijas? Vasaros griliaus malonumai ir augantis svoris: kaip išlaikyti lieknas kūno linijas? 

  Šiltasis metų laikas neatsiejamas nuo grilinimo sezono, kuris dažniausiai džiugina tik skonio receptorius, kadangi nuo didelių kiekių riebios mėsos žmonėms » Daugiau

Baravykų pintinės priverčia prisiminti senus ir ieškoti naujų receptų Baravykų pintinės priverčia prisiminti senus ir ieškoti naujų receptų 

  Daugiausia vertingųjų savybių baravykai išlaiko džiovinami ir šaldomi. Džiovintuose baravykuose baltymų – daugiau negu jautienoje. Išbandykite itališkus receptus » Daugiau

Atsargų ruošimas žiemai: greita, sveika, skanu Atsargų ruošimas žiemai: greita, sveika, skanu 

  Maistą žiemai ruošiantys lietuviai vis dažniau išbando naujus konservavimo būdus, o pastaraisiais metais ypač didelio dėmesio sulaukia vaisių » Daugiau

5 būdai, kaip virtuvėje sugadiname gerą žuvį 5 būdai, kaip virtuvėje sugadiname gerą žuvį 

    Nežinant kelių esminių taisyklių, virtuvėje nesunku sugadinti bet kokį patiekalą, ką jau kalbėti apie tokį paruošimui jautrų » Daugiau

Mitybos ekspertė: lietuviai mėgsta žuvį. Tik to dar nežino Mitybos ekspertė: lietuviai mėgsta žuvį. Tik to dar nežino 

    „Valgykite daugiau žuvies!“– visos kaip viena tvirtina įvairios sveikatos organizacijos. Visgi šioms rekomendacijoms kol kas paklūsta retas » Daugiau

Geriausias žuvienės virėjas ir vėl iš „savų“ Geriausias žuvienės virėjas ir vėl iš „savų“ 

  Šeštadienį, Šilutėje vyko tradicinis tarptautinis žuvienės virimo čempionatas. Šiemet renginys pritraukė kaip niekad daug dalyvių – dėl čempiono » Daugiau

Fotoreportažas iš „Grybų fiesta 2016” Švėkšnoje Fotoreportažas iš „Grybų fiesta 2016” Švėkšnoje 

    Nors šiuo metu miškai tikrai nelepina grybais, tačiau švėkšniškiai, puoselėdami tradiciją vėl visus norinčius kvietė į grybavimo » Daugiau

Žuvienė – publikos numylėtinė Žuvienė – publikos numylėtinė 

    Valstybinio turizmo departamento kartu su Europos Komisija organizuojamuose geriausių Lietuvos gastronominių projektų rinkimuose lapkričio 19 d. triumfavo » Daugiau

Foreportažas iš grybavimo šventės „Grybavimo fiesta 2015” Foreportažas iš grybavimo šventės „Grybavimo fiesta 2015” 

    Šeštadienį Papjaunio kaime (Švėkšnos seniūnija), Danutės ir Sigo Štulcų sodyboje „Gilė“ vyko Švėkšnos neįgaliųjų draugijos skyriaus organizuojama » Daugiau

Medea klinika
Adida papildai sportui
Medea klinika

Naujienų paieška pagal datą
2019 m. balandžio mėn.
Pr A T K Pn Š S
« Kov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930