Šrifto dydis:
2010-03-18

„Šilutės baldai“ valgykloje – naujų patiekalų įvairovė(1)



Rubrikose: Gurmano kampelis  Žymos:

Šilutės baldų valgykla

 

„Šilutės baldai“ valgykloje jau 10 metų maitinimo paslaugas teikia Virginija ir Vincas Vaitiekai. Valgykloje kasdien siūlomi įvairūs karšti patiekalai, bei papildomai gaminami pageidaujami patiekalai, kuriuos galima užsisakyti ir išsinešti.

 

Siūlomame meniu nuolat atsiranda ir naujovių. Jų tarpe neseniai atsiradęs plokštainis, kuris kepamas su ausytėmis, faršu, sparneliais ar be priedų. Dar dvi naujovės – makaronų užkepas ir troškiniai, kurie kepami indeliuose bei folijoje. Taip pat valgiaraštyje atsirado vėdarai.

 

Šilutės baldų valgykla

 

Valgykloje ruošiami ir gedulingi pietūs, metinės.

 

Šilutės baldų valgykla

 

Čia kepamos bandelės, kepami sausainiai, žagarėliai, proginiai tortai.

 

Šilutės baldų valgyklos

 

Ir tai dar ne visas asortimentas, kurį gali pasiūlyti „Šilutės baldai“ valgykla. Daugelis šilutiškių jau įprato užsisakyti čia gaminamų net 19 rūšių picų, kurias galima užsakyti iš anksto paskambinus tel. (8-670) 81780, jas atsiimti reikia patiems. Šiuo telefonu paskambinus taip pat galima iš anksto užsisakyti ir kitokių užkandžių savo šeimos šventei: čia jums gali paruošti įvairių salotų, mišrainių, žuvies, paukštienos patiekalų.

 

VISAS MAISTAS RUOŠIAMAS TIK IŠ NATŪRALIŲ PRODUKTŲ !!!

 

Reklama: biuro spintos

 

Skaitytojų komentarai

  1. asaite

    senai jau neuzeinu i baldu valgykla .Ju sniceliai triguboje paniruoteje tikrai nezavi ir aplamai maistas gaminamas valdiskai neskaniai


Komentuoti: asaite Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

„Šilutės žinios” redakcija už komentarų turinį neatsako bei pasilieka teisę pašalinti netinkamus, pažeidžiančius įstatymus skaitytojų komentarus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Informuokite „Šilutės žinios” redakciją apie netinkamus komentarus.

Maisto tendencijų bangavimas: kaip tai keičia restoranų veiklą? Maisto tendencijų bangavimas: kaip tai keičia restoranų veiklą? 

  https://unsplash.com/photos/tomatoes-on-plate-9fy37IYSB3g Nuolat besivystančiame gastronomijos pasaulyje maisto tendencijos ir mados yra tokios pat trumpalaikės kaip ir metų laikai, užvaldančios » Daugiau

Kaip laikyti produktus šaldytuve? Kaip laikyti produktus šaldytuve? 

  Kai kalbama apie šaldytuvą, svarbiausia yra jo organizavimas. Tinkamas sandėliavimas ne tik užtikrina, kad maistas išliktų šviežias ir » Daugiau

Ko dar nežinojote apie jūros gėrybes? Ko dar nežinojote apie jūros gėrybes? 

    Jūros gėrybės – tai įvairūs jūros gyvūnai: vėžiagyviai ir moliuskai. Tradiciškai gėrybės iš jūros yra populiarus ir » Daugiau

Lietuvoje švenčiamas Alutinis: 10 faktų apie alų, kurių galbūt nežinojote Lietuvoje švenčiamas Alutinis: 10 faktų apie alų, kurių galbūt nežinojote 

  Nors šiais laikais rugsėjis – itin aktyvus metas ne tik ūkininkams, bet ir kone visiems dirbantiesiems, viena šio » Daugiau

Salotų auginimo ypatumai Salotų auginimo ypatumai 

  Traškios, skanios ir sveikos salotos savyje turi gausybę mineralų (kalio, magnio, natrio, fosforo, geležies), vitaminų (C, karotino, chlorofilo, » Daugiau

Kodėl kamado kepsninės yra geriausias pasirinkimas? Kodėl kamado kepsninės yra geriausias pasirinkimas? 

  Maisto gaminimas daugumai yra didžiausias malonumas, tai kodėl atšilus orams, šio pomėgio neperkelti į gamtą? Puikų laiką su » Daugiau

Geriausia kepsninė: patarimai, kurie pagreitins paieškas Geriausia kepsninė: patarimai, kurie pagreitins paieškas 

  Daugelis lietuvių atranda grilinimo malonumus net ir žiemos metu. Ir atradę… daugiau nepaleidžia, kadangi kepti skaniausius patiekalus lauke » Daugiau

Vasaros griliaus malonumai ir augantis svoris: kaip išlaikyti lieknas kūno linijas? Vasaros griliaus malonumai ir augantis svoris: kaip išlaikyti lieknas kūno linijas? 

  Šiltasis metų laikas neatsiejamas nuo grilinimo sezono, kuris dažniausiai džiugina tik skonio receptorius, kadangi nuo didelių kiekių riebios mėsos žmonėms » Daugiau

Baravykų pintinės priverčia prisiminti senus ir ieškoti naujų receptų Baravykų pintinės priverčia prisiminti senus ir ieškoti naujų receptų (1)

  Daugiausia vertingųjų savybių baravykai išlaiko džiovinami ir šaldomi. Džiovintuose baravykuose baltymų – daugiau negu jautienoje. Išbandykite itališkus receptus » Daugiau

Atsargų ruošimas žiemai: greita, sveika, skanu Atsargų ruošimas žiemai: greita, sveika, skanu 

  Maistą žiemai ruošiantys lietuviai vis dažniau išbando naujus konservavimo būdus, o pastaraisiais metais ypač didelio dėmesio sulaukia vaisių » Daugiau

Naujienų paieška pagal datą
2024 m. kovo mėn.
Pr A T K Pn Š S
« Vas    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Adida papildai sportui