Per metus kiekvienas Lietuvos gyventojas išmeta apie 50 kg maisto atliekų Per metus kiekvienas Lietuvos gyventojas išmeta apie 50 kg maisto atliekų 

    Per vakar Seime vykusį Nacionalinį kovos su maisto švaistymu kongresą buvo aptarti ir aktualūs maisto atliekų, jų tvarkymo ir prevencijos klausimai. » Daugiau

Ar viską žinote apie mėsą, kurią valgote? Ar viską žinote apie mėsą, kurią valgote? 

    Prekybininkų duomenimis, labiausiai Lietuvoje augančia preke jau kelerius metus iš eilės tampa mėsa, ypač vištiena – pastarosios pardavimai per metus išaugo » Daugiau

Virtuvės šefės patarimai padės išlaikyti mėsą ilgiau šviežią Virtuvės šefės patarimai padės išlaikyti mėsą ilgiau šviežią 

    Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, vienam žmogui Lietuvoje tenka 78,2 kg mėsos per metus – šis skaičius aukštesnis už valstybes-kaimynes ir » Daugiau

Lietiniai – maistas karjeristams ir lieknėjantiems Lietiniai – maistas karjeristams ir lieknėjantiems 

    Per dieną pagaminti tris skirtingus patiekalus – tikras iššūkis šiuolaikiniam visur skubančiam žmogui. Kiekviena minutė suskaičiuota ir paskirta svarbiausiems pasaulio darbams, » Daugiau

Kad diena būtų žvali: 7 patarimai pusryčiaujantiems Kad diena būtų žvali: 7 patarimai pusryčiaujantiems 

    Mitybos specialistai nuolat pabrėžia – pusryčius būtina valgyti kasdien. Jų nuomone, net ir vėlavimas į lėktuvą negali būti priežastis nepusryčiauti, mat » Daugiau

Nomedos riešutų duona – ne tik gurmanams Nomedos riešutų duona – ne tik gurmanams 

    Chrestomatinę rašytojo Sauliaus Šaltenio apysaką „Riešutų duona“ ir pagal ją sukurtą filmą žino daugelis, tačiau pačios riešutų duonos retas yra ragavęs. » Daugiau

Informacija dėl maisto dalinimo Informacija dėl maisto dalinimo (2)

    Šilutės r. savivaldybės Socialinės paramos skyrius informuoja, kad Šilutės miesto gyventojams maisto produktai bus dalinamas Žuvų g. 1, Šilutėje, Šilutės seniūnijos » Daugiau

Stiklainyje slypinti liga – botulizmas Stiklainyje slypinti liga – botulizmas 

  Šaltuoju metų laiku pradedame vartoti konservuotus maisto produktus, todėl padidėja rizika susirgti reta liga – botulizmu. Šią ligą sukelia bakterijų Clostridium botulinum » Daugiau


Naujienų paieška pagal datą
2024 m. birželio mėn.
Pr A T K Pn Š S
« Geg    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Adida papildai sportui