Per vakar Seime vykusį Nacionalinį kovos su maisto švaistymu kongresą buvo aptarti ir aktualūs maisto atliekų, jų tvarkymo ir prevencijos klausimai. » Daugiau
Prekybininkų duomenimis, labiausiai Lietuvoje augančia preke jau kelerius metus iš eilės tampa mėsa, ypač vištiena – pastarosios pardavimai per metus išaugo » Daugiau
Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, vienam žmogui Lietuvoje tenka 78,2 kg mėsos per metus – šis skaičius aukštesnis už valstybes-kaimynes ir » Daugiau
Per dieną pagaminti tris skirtingus patiekalus – tikras iššūkis šiuolaikiniam visur skubančiam žmogui. Kiekviena minutė suskaičiuota ir paskirta svarbiausiems pasaulio darbams, » Daugiau
Mitybos specialistai nuolat pabrėžia – pusryčius būtina valgyti kasdien. Jų nuomone, net ir vėlavimas į lėktuvą negali būti priežastis nepusryčiauti, mat » Daugiau
Chrestomatinę rašytojo Sauliaus Šaltenio apysaką „Riešutų duona“ ir pagal ją sukurtą filmą žino daugelis, tačiau pačios riešutų duonos retas yra ragavęs. » Daugiau
Šilutės r. savivaldybės Socialinės paramos skyrius informuoja, kad Šilutės miesto gyventojams maisto produktai bus dalinamas Žuvų g. 1, Šilutėje, Šilutės seniūnijos » Daugiau
Šaltuoju metų laiku pradedame vartoti konservuotus maisto produktus, todėl padidėja rizika susirgti reta liga – botulizmu. Šią ligą sukelia bakterijų Clostridium botulinum » Daugiau
Pr | A | T | K | Pn | Š | S |
---|---|---|---|---|---|---|
« Geg | ||||||
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |